Annorlunda tisdag

Tisdagar brukar innebära jobb, löpning och handboll - sen träning till 19.45. Men igår var det ingen träning eftersom Nacka hade hemmamatch så vi fick ledigt. Jag tog helt träningsledig dag vilket kändes riktigt skönt. Måndagens träning satt fortfarande i benen. Istället mötte jag upp AC inne i stan. Vi strövade runt lite vid Kungsgatan och avslutade med att mumsa lite sushi på Norrlandsgatan. Smask!

Vid 18 hade Mats bjudit mig på förhandsvisningen av flmen "The King´s speech". Som vanligt när det är förhandsvisning börjar filmen 20 min sent *morr* Detta beror på att alla (precis alla) ska köpa popcorn. Ni som har besökt biograf PARK vet ju vilken pluttig kiosk de har, och ska en hel biosalong köpa tar det ju ett tag. :/ Men filmen var riktigt bra och jag som gillar när filmen utgår från en sanning story var nöjd :)



Hemma var vi vid 20.30-tiden så det blev lite häng i soffan innan vi gick och la oss. Zzz...

Idag är det en "vanlig" dag. Jobb och träning. Ikväll kommer Putte från Tyresö och ska köra individuellteknik med oss. Kul! Han var på besök tidigare under säsongen men sedan blev det ett stort glapp. Alltid kul att slipa teknik. :) Efteråt är det Birkafys, så bara att ställa in sig mentalt :)

Ha en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0