Älskade älskade fredag!!

Nu kommer ännu ett sådant här fredags-glatt inlägg. Är så glad att jag lyckades pallra mig upp i morse när klockan ringde och att jag var hyffsat pigg. När man fått i sig lite frukost är man liksom på banan igen :) Bara att jobba på under dagen!!

Igår kväll gjorde vi de sista testerna (fystesterna) med Marius. Spänst och snabbhet (20-40-20). Förbättrade spänsten och sprang (osannolikt?) exakt lika snabbt på snabbhetensom förra gången. Hur är det möjligt? Marius tar tid med tidtagarur, så logiskt sätt kan det ju faktiskt skilja ganska stort om det inte är så att han trycker precis när man kommer i mål. Det jag menar är att det är väldigt svårt att på hundradelen se när någon går i mål. Så att jag fick samma tid är ju ganska konstigt. :)

Gårdagskvällen spenderades i soffan framför "Svensk maffia" och med makaroner & tonfisksås. Tog vad jag hade hemma och det blev faktiskt riktigt gott måste jag säga. Smask! Dunsade i säng kl 22.00 och somnade som en stock! Att ha fystester tar mer än vad man tror - antagligen mer psykiskt än fysiskt! Innann gårdagens tester körde dessutom jag och AC gym; överkropp och bål. Det blev bänkpress, triceps, hantellyft på bål och flera övningar till! Kändes skönt!

Löning idag också. Inte helt fel. Har redan betalat hyran, och det mesta har jag sedan på autogiro vilket känns skönt!

Efter jobbet ska jag göra lite ärenden innan det bär av till päronen för fredagsmys! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0