Vardagen är tillbaka

Ingen uppdatering igår efter sista matchen. Sorry. Kan väl kort säga att vi gjorde en usel start mot Kroppskultur men att vi sedan tog oss samman. Bland annat fungerade försvarsspelet mycket bättre i andra halvlek även om jag tycker att vi kan betydligt bättre. Framåt är det många nya matchningar. Inspirerande. Har spelat endel v9 vilken var väldigt länge sedan. Har varit h9 så länge att det nästan är där allt känns naturligt. Haha. Hur som helst tycker jag alla i laget har kämpat på som tusan. Mycket blod, svett och tårar (?) Blod och svett iallafall. Nu ska vi bara fortsätta finslipningen inför seriepremiären nästa måndag då vi möter Eslöv!

Resan hem gick bra. Blev middag på flygande måsen vilket inte är varje dag. Värdshuset vi skulle äta på hade hutlösa priser och inget klart så alla var överens om att en lättare meny på McDonken var helt ok. Det är faktiskt ganska gott med pommes från Donken, ibland iallafall :) Linnea påminde mig dessutom att man faktiskt kunde doppa pommes frites i milkshake :) *gött i gött*

På hemresan blev det mycket filmtittande. Hann se både "Drag me to  hell" & "Looking for Cantona". Kan inte påstå att någon av dessa var bra, men helt okej.

Var inte hemma förrän 22.00 vid Gullmarsplan. AC och jag tog oss sedan kommunalt till Ropsten där Mats & Arto hämtade med bil *tack* 23.30 somnade jag och 5.30 ringde klockan. Är ofantligt trött men kan lugna mig med att det inte är någon träning idag. Helt ledigt från träning. Jag ska hem till mamma och pappa ♥ Ska pussa Gonzo och Ebba. Var alldeles för länge sedan jag gjorde det. En vecka närmare bestämt, men man får ju väldigt absitinens på dem :)

Nu hoppas jag den här dagen rullar på i lite fart...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0