Trött åldring ;)

Veckan rullar på. Gårdagen blev relativt sen, därav inget blogginlägg. Var väldigt trött när jag kom hem runt 21-tiden. Körde 4min intervaller innan handbollsträningen, och var ganska mör på handbollen. Kallduschen kom den sista kvarten när vi körde tävlingsrusher. Fy F-n vad trött jag var i låren. Jag trodde jag skulle tuppa av på plats *haha* Men efteråt är känslan grym (som vanligt). Jag tror det är bra med tävlingsövningar då och då. Speciellt i vårat lag märker man att vinnarskallarna gör sitt :) Härligt att se hur alla kämpar! (Blod), svett & tårar! :)

När jag kom hem slapp jag tänka på att laga middag vilken kändes riktigt skönt. Igår fixade nämligen Mats marinerad och ugnsstekt kyckling till middag, och det fanns rester. *tummen upp* Till detta serverades potatisgratäng och tomat/avokadosallad. Yummi yummi! :D

Somnade som en stock igår kväll!

I morse kände jag mig konstigt nog väldigt trött. Men tackar vet jag kaffe :) Det piggar åtminstone upp lite på morgonen. Aja, nya dag med nya tag.

Förresten! Såg andra halvlek av Sveriges match mot Ryssland igår. Kul med vinst, även om spelet kanske inte var så lysande :/ Men är det något det svenska laget kan spela så är det försvarsspel :) Går kontrings- och anfallsspelet igång lka bra ser det riktigt bra ut :)

Sist av allt vill jag muntra upp denna dag med en bild. AC har en iphone och tog ett kort på mig med en sk "mask". Det är alltså jag på riktigt...bakom masken dock :) Säg vad ni tycker :)



95+ - HERE I COME!


Kommentarer
Postat av: Matilda Barnboksillustratör

Härligt med träning när det liksom riktigt bränner i kroppen! Känns så himla gött sen efteråt! (Kanske inte under tiden nä, men efteråt ja! Hehe!)



Vad härligt, tack för ditt gulliga beröm! Det värmer!

Kram kram!

2010-09-22 @ 09:57:29
URL: http://www.matildasalmen.com
Postat av: AC

hahahaha

2010-09-22 @ 13:00:14
URL: http://annacarinpetersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0