Kost och handboll

17.00 var det kostföreläsning. Lagom grundligt och bra tillfälle att diskutera och få svar på frågor. Ska man äta proteintillskott? Vad är bäst att äta direkt efter träning? Varför ska man inte äta kexchoklad i halvlek?

Mycket bra tycker jag det va!!! *tummen upp* Självklart var det mycket man hade hört, men just att få dra kunskapen till ens egen kost osv. var riktigt nyttigt. Sedan kan vi alla konstatera att alkohol och McDonald´s inte är någon hit. Eftersom jag inte dricker alkohol och väldigt sällan äter Donken kan jag pusta ut ;) Haha! Men samtidigt är det inte så att man ska dra sig för att äta på McDonald´s om man vill. Herregud! Någon gång skadar självklart inte :)



Eftersom kvällen, förrutom handboll, har innefattat kost tänkte jag smälla upp en bild på min middag :)
Pasta med pesto och köttbullar + tomat. Dricka: Mjölk och två hårda smörgåsar med leverpastej och saltgurka.

Halvfabrikat i köttbullar - I know! ;) Men att stå och drilla köttbullar klockan 21.15 en torsdagskväll är inget jag hinner med - så mycket kan jag säga. Det skulle kanske vara om man hyrde hem en kock! :) Eller jag vet!!!! Mats får bli min personliga kock :) Vad säger ni om det?

Handbollsträningen gick bra! Ganska trött, men försökte kämpa på!!!

Nu blir det soffan. TACK!  :D

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Nog heter det väl halvtid!!? Varför har pausen mellan de två halvlekarna, börjat kallas halvlek? Fö är det roligt att läsa din blogg, är handbollsintresserad, och har sett dig och din syster spela flera gånger mot lag som min dotter spelat i! Lycka till med säsongen!

2010-10-01 @ 10:18:35
Postat av: Marius

Tycker absolut Mats ska bli din kock :-)

2010-10-05 @ 20:43:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0