1 poäng, nattåg.

Det blev tillslut 1 poäng mot Eslöv. 1 vunnen eller 1 förlorad? Eftersom vi ledde med 2 bollar när det var 5min kvar känns det väl sisådär. Samtidigt är Eslöv ett bra lag som brukar vara starka på hemmaplan. Jag lyckades dra på mig tre utvisningar och fick sitta på läktaren sista 10-15 (?) minutrarna. Fy vad nervöst.

Direkt efter slutsignal var det in i duschen. 23.03 gick nattåget från Lund. Jag hatar bokstavligt talat nattåg. Man sover som en kratta och känner ig lagom fräsch när man kliver av på morgonen. :/ Sov med AC och Lina W. Jag tror jag vaknade 30 gånger. Jag lovar. Det lät som att tåget skulle spåra av flera gånger och egentligen kanske man ska vara glad att man kom helskinnad hem :p

Nu blir det en hel arbetsdag på schemat innan jag beger mig till gymmet. Ska förhoppningsvis hinna förbi till mamma och pappa för att pussa lite extra på Ebba och Gonzo :)

Ha en bra dag.


Kommentarer
Postat av: AC

ingen uppdatering..kolla bilden jag skicka i fb-mailet :)

2010-09-14 @ 20:27:35
URL: http://annacarinpetersson.blogg.se/
Postat av: Ingela W

Halloj Emma! Känns som en halv vinst iaf. Vi har det ju inte helt lätt mot Esläv. Funkade spelet bra för dig och laget? Vi ses i NBH inom kort. Är det match på lördag? Det har snackats om matchflytt.

Kram Ingela

2010-09-14 @ 22:51:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0