Träning, middag och biobesök

Igår var en ganska speciell dag. Det var en torsdag, som egentligen var en fredag. Låter det krångligt? Det är inte så krångligt. Jag är helt enkelt ledig idag. Tog en ledig fredag :) Det gjorde dessutom att torsdagen blev betydligt mer händelserik efter klockan 20.00. Torsdagsträningen började inte förrän 18.15, så jag och Ac sprang ett extra 5km löppass innan träningen (4min intervallerna blir i helgen). Kändes som att det ger mer att köra intervallerna i helgen eftersom man var lite seg efter matchen i onsdags.

Hur som helst gick träningen bra. Jag tycker vi har höjt oss försvarsmässigt även på träning! *tummen upp* Ett grymt försvarsspel räcker långt vilket vi har fått känna på i våra matcher.

Efter träningen mötte jag upp Mats för att äta och gå på bio. Vi hade varken bestämt var vi skulle äta eller vad vi skulle se, men det slutade med sushi för mig och mezetallrik för Mats :) Mats kompis Sasha följde också med och åt. Filmen blev iallafall "Buried" och jag hade inga förväntningar alls. Filmen handlar om en amerikan som blivit tagen av terrorister i Irak och begravd levande i en kista (nergrävd i marken). I kistan har han en tändare och en telefon, och kampen blir att försöka bli funnen innan syret och mobilbatteriet tar slut. Det blir verkligen en kamp om livet. Trodde inte filmen skulle vara så bra som den var :)



Blev ganska sent igår kväll, men med tanke på att det blev sovmorgon i morse var det helt ok.

Nu väntar en ny dag! Mer uppdatering kommer!


Me & Matsen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0