The Social Network

Igår slutade jag redan vid 14. Helt galet. Jag fick hoppa in på Dagverksamheten (dit äldre kommer på dagtid, som avlastning) eftersom de var en personal kort. Men jag var där vid 13 och fick gå 14, så det var verkligen kort stund. Men eftersom det är en dagverksamhet för dementa måste man ha 100% koll om någon skulle få för sig att gå iväg eller annat. Det var iallafall riktigt skönt! Jag drog in till stan och gjorde lite ärenden. Bland annat köpte jag vax till mina svarta stövlar. Sedan kikade jag på bruna stövlar. Måste försöka ta mig in till stan och  kika...på söndag efter dopet kanske? :)

Hur som helst såg vi en liten snutt av den nya 3D filmen (kommer inte ens ihåg vad filmen heter) på Rigoletto 17.30 innan vi gick raka vägen kl 18 för att se filmen "The Social Network". 2h lång. Jag gillade den!! Den var riktigt bra. Det ända som irriterade mig lite var att jag tidigare läst att han som grundade Facebook inte alls kände igen sig själv i filmen. Jag kan förstå att allt inte stämmer men jag tycker det hade varit ännu roligare om man visste att sanningen va hel. Men absolut en film jag skulle rekommendera er att se.



Filmen slutade 20.00 och det kändes ganska konstigt att hunnit med två filmer när klockan bara var 20.00. Men vi slank in på Åhléns och doftade på parfymer innan vi åkte vidare hemåt och såg utröstningen på Idol.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0