Ett bra liv

Dagen har spenderats på mässan "Ett bra liv" på Älvsjömässan. Jag gick tillsammans en annan sjukgymnast från kommunen. Riktigt kul att få komma iväg och se lite annat, lyssna på föreläsningar osv. Jag var bland annat på en föreläsning om "Sittande och äldre" & "Trycksårsprevention". Både var helt ok :)

Avslutade mässan med en korv :) Satt ute i det härliga höstvädret.

Mats var inne i  stan lagom till jag kom dit så vi möttes upp på Drottninggatan där han tittade på höstjacka! Vi avslutade med att lukta på massa parfymer på Åhléns. Jag tänker köpa en parfym men måste hitta den rätta parfymen. Jag gillar dofter med citrus. Doften som känns fräscha. Tunga parfymer är inget för mig om man säger så.
Någon som kan ge förslag på en trevlig parfym?

Ikväll är det uppladdning inför lördagens match som gäller. 15.00 möter vi IVH i Bollhallen och jag känner mig ruskigt taggad. Nästan på gränsen till övertaggad :)  Haha! Hur som helst blir det hemmakväll. Vi har Mats bästa vän på besök och vi ska äta gott och titta på film. Det kallar jag mysfredag :)




Kommentarer
Postat av: Serneholt

Ett märke som heter CLEAN, fler dofter som BARA luktar gott. "Lycka till i dag" kom något för sent, men ni två är faktiskt halva Skuru.//Solweig

2010-10-02 @ 20:07:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0