Bildframkallning

Jag har en bra kamera som jag tar mycket bilder med när det är något särskilt som händer. Födelsedagar, middagar, discgolf, handbollsresor m.m.m. Jag har en hårddisk som är full med bilder från flera år tillbaka. Men hur många bilder har jag egentligen i ett fotoalbum? 3 fotoalbum. Det är dåligt. Bilder på en dator eller hårddisk kan enkelt försvinna. Man är aldrig säker även om det självklart är så att det är liten risk att både dator och hårddisk kraschar. Hur som helst har jag funderat på att bli bättre på att framkalla bilder.

Jag blev också bättre och i somras framkallade jag en massa bilder från Öland och landet. :) Bra! Duktig Emma! Jag måste bara fortsätta vara så duktig. Ska försöka ta tag i de. Kanske köpa ett album också?

Hur ofta framkallar du foton?



För övrigt har jag bara bra erfarenhet av att framkalla foton på nätet. Jag tycker det går snabbt och är mycket biligare jämfört med att besöka en fotoaffär med ett usb-stick. Nä, ska ni beställa så gör det via nätet. Man slipper dessutom hämta bilderna. Man får de helt enkelt i brevlådan...rena lyxen :)

Så ladda kameran och bli bättre på att framkalla foton!

Nu kör vi!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0