Fredag

Dagarna rullar på trots att jag är sjukskriven. Men nu ska jag iallafall börja jobba på måndag vilket känns bra. Skönt att komma in i rutiner igen. Var hos en sjukgymnast i Åkersberga igår och gjorde åter igen ett ultraljud på låret. Det är egentligen samma ultraljud som jag gjorde på Huddinge Sjukhus, men skillnaden är att sjukgymnasten ser det på ett annat sätt. Han ser det inte bara "som en blödning" utan försöker mer titta efter storlek etc. Han konstaterade en väldigt stor blödning i låret, 2cm djup och hela framsida lår + lite bak till. Nu är det cirkulationsträning och massage som gäller. Laser skulle också vara bra sa han. Jag får helt enkelt cykla järnet (som jag redan gör), simma, gå så mycket det går och be syrran om massage i massor. Får jag bort svullnaden kan jag börja använda muskeln mer och mer. Nu gör svullnaden på låret att musklerna inte får plats när jag kontraherar den och det hämmar såklart. :/ Skönt att jag kan köra lite styrkeövningar för låret iallafall.

Igår var jag i Nacka och körde min träning. Jag kommer dyka upp på alla kollektiva träningar. Trots att jag skulle kunna köra på Lidingö vill jag vara med och köra med laget. Det är i sådana här tillfällen (när man är skadad) som man förstår hur roligt det är med en lagsport och inte med individuell sport. Jag tycker jag harvar på gymmet själv ändå.

I eftermiddag blir det träning på Lidingövallen igen. :) Ökade cyklingen igår med 3ggr 25 min! Det känner mina vader idag kan jag säga (trots att jag stretchade). Börjar känna mig lite trött på cykling kan jag säga...längtar efter att få springa intervaller. Det positiva är väl att jag kommer bli bra lagom till att snön försvinner :) Då ska det springas kan jag säga. Jag vet, syrgasmask nästa, men iallafall :)

Ha en underbar dag!


Kommentarer
Postat av: Alexandra -gravid vecka 35

Inte kul o va sjukskriven. Men dagarna går ändå =) Många rynkade på näsan när jag sa jag ska va hemma tre mån innan bebis kommer. Liksom "vad ska du göra då?" Men vet du, jag får dagarna att gå. Har ibland så mycket att göra så jag hade aldrig hunnit att plugga :P

2010-03-19 @ 11:59:03
URL: http://triquetra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0