Shoppingdag!

Idag efter jobbet ska jag och Mats shoppa loss inne i stan :) Min ena födelsedagspresent till Mats var ett par nya jeans. Därför ska vi bege oss till SOLO på Norrmalmstorg för att kika ut ett par fina jeans. På SOLO har de nämligen Acne, Nudie, Levis...med flera. En bra jeansaffär helt enkelt. :)

Tar inte jeansletandet för lång tid ska jag försöka titta efter ett par sneakers samt efter ett par tre-kvarts-byxor på InterSport. De hade nedsatt pris förra helgen, men eftersom det var fullt upp hela helgen hann jag aldrig in till stan för att kolla. Får se om de ens finns kvar :/ Perfekt byxor att ha på vår/sommar när man ska spela discgolf och annars också för den delen.

Kvällen kommer tillbringas hemma i soffan. Ska bli skönt att slå sig ner och bara slappa. Som jag har längtat. Min kropp är som ett vrak efter den här veckans jobb och träning. Gah. Nu väntar verkligen två dagars välförtjänt vila innan det är på igen med dubbla pass på söndag. :p

Klockan 9 på lördag morgon bär det iallafall av till landet. Ska bli underbart att komma upp dit, speciellt med tanke på det soliga vädret som utlovats :) Fixa golvet i stugan, kasta frisbeegolf, grilla och njuta. Sedan ska vi självklart fira Mats ♥ Det blir ttårta och presentöppning :) På söndag åker vi hem igen och på söndag kväll ska jag och Mats på sommarkonsert i en kyrka i Skogås. Sommarmys.

Tycker ni är dåliga på att kommentera. Är lite nyfiken vilka alla är som dagligen kikar in med sällan lämnar ett avtryck :) Shoot. Ni får vara anonyma :)


Kommentarer
Postat av: Alexandra -mamma till Leia

Jag lämnar alltid avtryck! Nästan iaf :)

Och OM jag sätter lås på, så får du självklart lösen osv, vännen! :D

2010-06-04 @ 09:19:05
URL: http://triquetra.blogg.se/
Postat av: Sockenvägens Söta

Vad kul med shopping, å en tur till landet låter inte heller dumt! Ha en fin fin helg :-)

2010-06-04 @ 13:02:36
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: 002mateke

Sho! Intressant, nu vet jag hur dagen och helgen kommer se ut! ;)

2010-06-04 @ 13:40:42
URL: http://petersson84.blogg.se/
Postat av: AC

Jag läser ALLTID din blogg syster yster, det vet du ;)

2010-06-04 @ 17:53:47
URL: http://annacarinpetersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0