Planer för helgen

Det börjar faktiskt närma sig helg, även om det inte känns så. Idag är det redan torsdag. Jag som tyckte att veckan börja så långsamt, får nästan ta tillbaka det. Nu tycker jag nästan att veckan har gått för fort. Antagligen kändes veckan extra tung då det var fystester med handbollen tisdag och onsdag. Det är sådant som frestar på psykiskt :O Hur som helst är dessa tester över för den här gången, och jag ser fram emot helg.

Fredag:
Fredagen startar i vanlig ordning med arbete. Ska dock jobba lite kortare eftersom jag ska iväg till Bosön på eftermiddagen. Där ska jag slita med dubbla träningpass innan jag åker till Mats ♥ Kvällen kommer antagligen spendras lugnt och eventuellt att vi packar lite lådor i bilen.

Lördag:
Redan på morgonen börjar vi packa det sista lasset från Tungelsta till Lidingö. På Lidingö väntar AC och Arto för att hjälpa till. Dagen kommer med störta sannolikhet gå till att packa upp. På kvällen har vi dock bestämt att vi ska äta middag inne i stan. :) Trevligt! Kvällen fortsätter sedan antagligen hemma hos Arto med fotbolls-VM!

Söndag:
Söndag är inte speciellt planerad ännu. Vet bara att jag har dubbla pass på Bosön igen. Löpning och styrketräning även denna dagen :) Skönt!!! Med alla sannolikhet innebär den här dagen att packa upp en massa och sedan fundera vidare på möblering och annat!

Händelserik, men inte så spännande helg kanske. Ingen frisbeegolf eller annat, men det spelar ingen roll. Det kommer bli en kanonhelg iallafall!!!


Kommentarer
Postat av: Jessica

Härligt :)

2010-06-10 @ 14:12:56
URL: http://jjessicita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0