Dubbla fyspass

Äntligen torsdag. Gud vad skönt! Snart är det fredag och en träningsledig dag väntar. Är så otroligt trött i kroppen nu. Handbollen ger verkligen kroppen mycket stryk, och att lägga på fyspass efter varje handbollspass gör att man känner sig mör i slutet av veckan. Ska njuta som bara den på fredag och samtidigt ladda inför Eken cup ;) Ska mest bli en rolig grej iof. :) Men vinner man blir det såklart roligast!

Idag väntar arbete i vanlig ordning innan jag ska bege mig till Bosön för dubbla fyspass. Har ingen handboll idag vilket passar bra med tanke på att alla fyspass ska få plats någonstans i veckan. Hade det varit handboll ikväll hade det nämligen blivit kämpigt att lägga till två fyspass efteråt. Vet inte hur mycket det hade gett rent fysiskt.
Löpning (4min intervaller) och alternativtgym står iallafall på kvällens schema + min rehabträning som nu består av enbensknäböj, knäext, knäflx och endel hopp. Räknar med att kvällens träning kommer ta sig tid, så jag ska verkligen snabba mig från jobbet klockan 15.30.

Klockan 18.30 ska vi i laget befinna oss vid T-centralen för att äta tillsammans. Trevligt! :) Får se om jag hinner dit i tid. Får annars sluta upp senare än alla andra :/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0