Äntligen Fredag

Jipi, idag är det äntligen fredag!! Underbart med helg även om mycket kommer innebära jobb med flytten. Måste tycka lite synd om studenterna som går ut idag. Inte speciellt roligt väder att ta studenten i. Gah. Regn och kallt. Brr. Jag skulle inte vilja stå huuttrande på ett lastbilsflak en sådan här dag. Eller också struntar man i det...man har ju faktiskt tagit studenten ;)

Idag känner jag mig som en 89-åring. Gårdagens pass tog extremt hårt. Handbollen var ganska intensiv med mycket start/stop och tempo. Direkt efteråt gick jag och AC ut och körde 4min intervaller, 8 set. Herregud. Jag trodde i ärlighetens namn jag skulle dö. Var så otroligt trött i benen. Men envis som man är körde man sig totalt slut och stupade i säng kan jag säga. Zzzz...

Idag efter jobbet blir det löpning och styrka på Bosön. Kan inte säga att vädret är sådär jätte lockande. Eller så är det skönt att springa i regn (?)

Någon som är bra på Polar pulsklockor? Hojta i såfall. Behöver hjälp med att kunna sepulsen när jag kör. När jag sätter igång klockan nu så räknar den bara på procent av inställd puls. Gah. Blir galen. Jag vill se exakt pulsen, inte procent av den maximala puslen.

Puss och Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0