Skansen

Dagen har varit riktigt trevlig. Att få tillbringa tid med djur är verkligen underbart. Vi bestämde att vi skulle träffas vid Karlaplan 10.30 för att kunna vara på Skansen kl 11. Mimmi mötte oss vid entrén och släppte in oss både till Skansen och sedan till Aqvariet. Vi fick en privat visning och vi fick gå in till silkesaporna och tittiaporna. Mimmi hade med sig vindruvor som vi fick mata de med. Såå söta. Tyvärr har jag inget kort på mig och sporna. Det var bara Mats som lyckades charma till sig flera silkesapor. De hoppade upp på hans axel :)


Den lilla apan har precis fått en liten vindruvsbit.


En hungrig lemur.

Vi lyckades får se utfodringen av lemurerna. Alla var glupska och snaskade i sig de goda frukterna först innan de gick på sallad, foder och potatis :) Hihi. Djur kan man verkligen inte se för mycket på.


Många hungriga apor!

Naturligtvis skulle vi klappa ormen Snoddas också. Vi fick till och med ha honom runt halsen eftersom Mimmi var med. Lite läskig känsla då han mer än gärna snodde runt sig kring handled eller bröst :) Haha! Mig lyckades han ta ett riktigt grepp under brösten. Se själva.


Ingen bra bild, men tycker den visade känslan ganska bra. Push-up bh heeelt gratis ;)


AC med Snoddas.


Mats - halvt strypt ser det ut som!


Som lite extra info måste jag bara berätta att jag FAKTISKT klappade spindeln på bakbenen. Yes vad nöjd jag var. Jag som tycker spindlar är lite sådär halv-läbbiga. En vinst över mig själv *stolt*

Efter att ha besökt Mimmi och Skansen begav vi oss till Östermalmstorg för att inta lunchbuffé på RICE. Deras sushi är verkligen så god. Mums. Värt hundra lappen tycker iallafall jag!

På kvällen åkte jag med AC och Arto till klubben för att köra ett gympass (bas). Gah vad jobbigt det är. Smilla var tillsammans med oss under passet.  Hon är gó.

Vid 20.00 (efter dusch) mötte jag upp Mats i Ropsten med bilen. Vi åkte raka vägen upp till landet och vid 21.15 anlände vi. Jättemysigt. Nu blir vi här några dagar sedan får vi se...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0