Inget roligare att berätta...

Godmorgon!
Vardagen har åter igen börjat. Jobbade igår och jobbar idag fram till på torsdag. Handbollen har också dragit igång eftersom vi har match mot Skövde på onsdag. (Nacka Bollhall kl 19.00 - be there!) Igår var det en ganska lätt träning. Kändes bra med tanke på onsdagens match. Då vill jag verkligen vara fit for fight! Ska bli otroligt kul att spela match igen. Var fem veckor sedan nu (!)

Varför jag inte bloggat beror helt enkelt på att det inte hänt så mycket. Jag och Mats var inne en sväng på mellandagsrean och kom hem med lite smått & gott. Jag hittade bland annat ett par jeans på Sisters. Annars var det inte så mycket att hänga i julgran tyvärr. Tycker de slänger fram mycket skit också. Mellandagsrea ska vara på de varorna som vanligtvis säljs i butiken. I de flesta mindre klädkedjor tycker jag de lägger fram gammalt utgånget - men det är min åsikt. Man kan säkert göra endel fynd också :)

Nä det blir inte mycket roligare än såhär. Jag återkommer när jag har något skoj på G. Vad som händer på nyårsafton tex. :p


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0