Tillbaka!

Dålig uppdatering igår. 0 inlägg rättare sagt. Men kände inte alls för att blogga. Trött som en mupp. Kändes som att jag skulle somna när som helst både på jobbet och träningen. Gjorde dessutom en usel träning vilket gjorde det hela ännu tröttsammare. Men,men...!!

Idag är jag iallafall betydligt piggare. Sov hela natten utan att vakna upp hundraelva gånger. Att jag sedan bara körde ett handbollspass igår kväll gjorde nog att kroppen återhämtade sig fortare. Men ikväll kör vi på hårt igen. Ska köra löpning och gym innan handbollspasset. Det är perfekt att lägga det alternativt gymmet i samband med löpning då det inte är fullt så tufft som basgymmet. Go for it!

Ikväll ska jag dessutom hålla tummarna för Mats som springer Bellmanstafetten. Han ska springa med i ett lag från UC. Heja heja!! Man är tydligen 5st i varje lag som springer en 5km sträcka.


Bild från i slutet av maj när Mats sprang Ösmoloppet tillsammans med Mattias K.

Den daagen jag slutar spela handboll kommer löparlopp definitivt vara en av mina morötter för att fortsätta träna en massa. Träna är en livsstil och inte något man slutar med bara för att man inte är inne i sporten handboll längre. Never ever!

Idag på jobbet är näsklämmor redo. Idag ska vi nämligen ha surströmmingslunch för de boende. Haha! Men jag som älskar surströmming sörjer inte. Jag säger bara mums!!!


Kommentarer
Postat av: AC

man springer väl 5km/var, alla 5 personerna?

2010-08-26 @ 08:10:51
URL: http://annacarinpetersson.blogg.se/
Postat av: Emma

Japp, man springer 5km var :)

2010-08-26 @ 14:04:25
URL: http://petersson84.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0