Swisch!

Shit vad dagen har passerat. Turbofart minst sagt. Jag har verkligen saker att göra hela tiden. Men det är ju positivt det med. Man går inte sysslolös inte. Russinen ska träna, få hjälpmedel och annat!

Håller på att löka bort (läs: svettas) i den här klibbiga värmen. Just nu står fläkten på högsta effekt. Det är kvalmigt och soligt...inget man ska klaga över egentligen. Det är faktiskt inte sommar så länge till. Snart klagar vi på kylan :p Nä, jag ska försöka vara mer glad åt sommarvärmen som dyker upp lite då och då.

Kvällen kommer bli lång. Innan handbollspasset klockan 18.30 ska jag och Ac köra ett tungt gympass i hallen. Jag antar att vi kommer krypa in på handbollsplanen sedan. Man kommer vara spagetthi i benen, iallafall till en början! Men nu är det de sista passen innan en ledig helg. Siktet är inställt på landet och trevligt umgänge!

Bye bye!




Kommentarer
Postat av: llinda

okaj! :)

tack så mkt för tipset :)

du vill inte vara med i min tävling då?

hur får man dit tävlanden liksom ?

2010-08-12 @ 13:05:42
URL: http://lindshe.blogg.se/
Postat av: Madde

Tack för din hälsning på bloggen :) Tvillingar verkar ju vara något extra... Nu hoppas vi på en lång vänsterhänt kille och en dyngskytt till tjej! kram

2010-08-14 @ 14:52:43
URL: http://maddegrundstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0