Ny dag idag - träning & jobb.

Så var måndagen avklarad. Känns riktigt skönt faktiskt. Träningen gick bra. 400m intervaller * 12 (30sek vila) som jag och AC körde tillsammans på löparbanorna bredvid hallen. Luften var tjock och kvalmig, men kändes helt okej iallafall. Innan handbollen drog igång klockan 18.30 hann vi även med ett alternativt gympass. Var ganska mör till handbollen, men där var det bara att tuta och köra. Ganska mycket lugnare i början av träningen om man jämför med förra veckans träningar där det verkligen bara var fullt ös medvetslös. Men det kanske är en mjukstart på veckan, vem vet? :O

Idag är det bara att ta nya tag för arbete och träning. Känner mig inte alls utvilad efter natten. Somnade inte direkt när jag gick och la mig utan snarare efter 22.30 :/ Så när klockan ringde i morse var huvudet tungt och ögonen trötta. Jag hoppas att lite kaffe och en bra start på arbetsdagen gör att jag känner mig piggare. Bra arbetskamrater har jag iallafall!!

Kvällen bjuder på pyramidintervaller, hoppkoordination och 90 min handboll. Förhoppningsvis kör fler lpningen tillsammans ikväll. Men jag förstår att de som är lediga på dagen kör fysen då. Då hinner man återhämta sig en aning innan handbollen på kvällen.



Förresten. När vi ändå är inne i träningssvängen måste jag få delge er en urgod efter/innan-träningen-mumsig-sak. Det är en egenkomponerad dryck innehållandes PROVIVA jordgubb och VERUM jordgubb/smultronfil. Blanda dessa och man får ett dundergott mellanmål.


Kommentarer
Postat av: AC

ska vi köpa d idag o mumsa på innan träningen? :)

2010-08-11 @ 11:48:08
URL: http://annacarinpetersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0