Helgen = MVG!

Måndag. Låter tungt, och är väl ganska tungt också ska jag erkänna. Skulle ljuga ganska grovt om jag sa att måndagar inte var tunga. När man har  haft helg vill man liksom fortsätta ha den där lediga lyxen. Men har man ett jobb är det bara att gå upp när klockan ringer, och längta vidare till nästa helg.

Det här var en bra helg på många sätt. Att få tillbringa den på landet med världens underbaraste familj gjorde det hela bäst! Alla var samlade, vädret var bra. Klippte gräsmatta, solade, tränade, badade och grillade. Söndagen tillbringades med lite shopping och myskväll med syster. Jag ska verkligen inte klaga.


Jag leker karate. Haaaajaa!


Ebba <3

När man blickar ut över kommande vecka kan man konstatera att det kommer vara en rejäl dos med träning. Vi kommer träna måndag till torsdag som vanligt. Sedan har vi en helg med träningspass på hemmaplan. Det kommer kännas skönt att ha träningsläger i Nacka, Stockholm. Att dessutom få sova hemma i sin egna säng mår man bara bra av :) Har fått väldigt lite info dock. Vet bara att vi s ka träna två pass på lördagen och ett pass på söndagen. Fokus på handboll enbart. Yeha!

Vad händer under din vecka?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0