Träning och härlig efterrätt

Direkt efter jobb och utbildning åkte jag till Ropsten för att möta upp Mats. Vi åkte sedan raka vägen till Vallen för att träna. Jag körde mitt första "löppass" på löpband. Trots att jag bara får springa 3min 2 set känns det underbart. Jag är hur glad som helst. Det blev även lite bål, benstyrka,axelrehab. Cirka 1h träning och svetten lackade :)


Här är jag - ego jag vet. Men så ser det ut där jag tränar :)


Här sprang jag och var otroligt glad trots att det bara blev 9 min totalt :)

Vi har ätit lax ikväll. Det är verkligen hur gott som helst. Romsås (creme fraiche, rödlök och rom) och ris + tomat och kvällsmaten är dundergo :) Efterrätten ska snart intas. Det blir snart filmen "Bonboondock Saints" tillsammans med denna goooda efterrätt. Tyvärr inga svenska jordgubbar. Tycker det var dyrt med spanska jordgubbar för 30 spänn.


Jordgubbar, kiwi och mjölk.

Ha en superbra kväll!


Kommentarer
Postat av: Ulrika

I sommar kanske jag hinner sätta några jord-g-plantor och rabarber. Mums fö ralla sommarens läckerheter. Men lite kryddörter och sallad är ett måste att så snart. Har du ingen kolonilott att jogga till? Men du kanske inte har intresset, (kom jag just på:) Tänkte nog närmast på att du verkar äta rätt nyttigt och att det ofta brukar följas åt viljan att odla fram det själv.Äter Gonzo kött? Loppan älskar rökt medvurst, hon tar stora tuggor ur korven med vidöppen näbb som han gladeligen smaskar i sig. Kram

2010-04-29 @ 22:47:44
URL: http://bokstaverat.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0