Träning och paddling

Förmiddagen gick till träning. Det var 90 min handbollsträning. Kändes som ett bra pass. Både endel spring och endel uppställt. Men som sagt, en bra träning!

I vårat lag har vi något som kallas "tårta". Det är som ett slags straff, som innebär att man måste betala laget med en tårta (eller annat bakat) eller med duschcreme/shampoo. Straffet delas ut om du ex. kommer sent utan anledning, har mobilen på vid samling/träning, glömmer utrustning... Vi har endel tårtor i laget redan. I dag betades dock några av. Det var Hawia och Per som hade "tårta" med sig. Det blev vaniljbullar (otroligt goda) och spättekaka (helt ok). Fortsätter tårtorna att rulla in i detta tempo kommer vi i skulle snart att rulla fram. Flin.

Direkt efter att ha duschat åkte jag och AC in till Slussen för att möta upp Niklas och Marcus. Här skulle paddlas. Eftersom det var rökutveckling vid T-centralen tog vi taxi som SL sedan får stå för. Vi kom fram till Universitetet strax efter 13. Sedan var vi i vattnet ganska fort.


Kajak,paddel,"kjol" och karta...


Jag med kajak och paddel. Perfekt väder...


Vatten, banan och karta...


AC och Niklas på havets våg..

Vi tog en paus. Vi behövde sträcka på ryggarna.


Jag donar...

Det blev verkligen ett äventyr. M druttade i vattnet, fick fel kajak och äventyret var ett faktum. Men tillslut var iallafall alla samlade och vi kunde gå il and och fika. Det blev en latte + glass! Man ska försöka bevara sommaren så länge som möjligt!!


Fika....



Det var en bra dag! Att röra på sig är hur skönt som helst. Att dessutom umgås med trevliga människor samtidigt...kan inte bli bättra va?

Cioaaa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0