Seriepremiär!

          

Ikväll smäller det i Norrtelje Sporthall klockan 19.00!

Då hoppas jag det är fullt på läktarna och att vi är taggade så in i bomben. Har längtat efter seriepremiären länge nu. Avslutade slutspelet i våras och har efter det kämpat med en massa handbolls- och fyspass. Det är nu man får betalt för möda och slit (?) Det är nu det roliga börjar (!)

Många/alla skriver att det är vi som kommer vinna. Absolut hoppas jag på det. Men, det gäller att inte gå in med fel inställning. Att tro att man är överlägsen....att tro att "det här kommer vi fixa"....det kommer garanterat inte fungera. Rimbo är underdogs som kommer gå in med fullt ös och max inställning. Ligger vi på en lägre nivå kommer det definitivt inte gå vägen.

Vi har gjort tabben en gång tidigare och det hoppas jag alla lärde sig en läxa av.

Nä! Vi ska in och köra. Max i alla situationer!!!!!!

Heja Skuru IK!!!!


Kommentarer
Postat av: Marcus

Lycka till ikväll!!!

2009-09-17 @ 07:36:59
Postat av: Maria

Hejsan! Vilken fin shar pei ni har! Bilbo har haft shar pei feber. Inte när han var liten utan det har kommit på senare tid, tvärtom vad "regelboken" säger. I somras började han tappa i vikt, drack jättemycket och kissade inne på nätterna och var allämnt slö. Vi tog då blodprov o njurvärdena var väldigt höga. Vi gjorde ultraljud o det visade inget direkt onormalt, mer än att den ena njuren var lite mindre. Så han fick äta hill´s K/D foder och Fortekor (en hjärtmedecin som minskar blodtrycket på njurarna. Ganska snabbt efter det blev han bättre. Inget mer "läckande" på natten o mindre drickande, han gick även upp i vikt. Nu mår han jättebra och blodproven igår visade också bra. Har Ebba haft feber också?



Det här blev ett lång kommentar här:) om du vill får du gärna maila mig.



//Maria

2009-09-17 @ 09:17:03
URL: http://prinsessanafsalangen.blogspot.com/
Postat av: Hanna

Grattis till utklassningssegern!! väntar med spänning på matchreferat!!

2009-09-17 @ 21:29:19
URL: http://jrtfabian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0