Nytt spel

Jag har precis klickat hem ett sällskapsspel. AC har tidigare köpt spelet Brainstorm (som vi testade på tjejkvällen i fredags) och nu har jag alltså klickat hem ett spel till. Planerna är nämligen att ha spelkväll på fredag (dock inget bestämt ännu av olika skäl). Förhoppningsvis hinner jag få hem spelet tills dess. Det skulle nämligen ta 1-3 arbetsdagar. Hoppas hoppas!!

Vill ni veta vilket spel det blev?



Ett jätte roligt spel där man "med andra ord" ska beskriva ett ord samtidigt som stressen viner kring öronen. Det blir antagligen helt bäng i kolan när man vet att timglaset sinar.

Klicka för att förstora bilden

Det kostade hela 373:- på Spellandet. 

Jag trodde sällskapsspel var billigare, men icke. Samtidigt är det värt att köpa ett spel eftersom jag är övertygad om att det kommer användas endel framöver. Jiha. Jag hoppas det blir av redan på fredag :)

PLAY IT!!!


Kommentarer
Postat av: Ullis/Leva på landet

Det spelet är verkligen kul. Har det inte själv men en jobbarkompis har det och det brukar tillhöra favoriterna. Kul att du spelar handboll. Har jag också gjort i över 20 år. Började när jag var 5 och slutade när jag väntade första barnet. Men det var ju längesedan nu för han är 16 år. Skuru har jag spelat mot många gånger.



Ha en bra vecka!

Kram Ullis

2009-09-07 @ 20:58:44
URL: http://levapalandet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0