Nya Emma

Gormorgon, godmorgon!
Fy farao vad trött jag var igår, men idag är jag pigg som en piggelinglass. Slurp.

Gårdagens träning är värd ett inlägg. AC och jag körde 400m intervaller innan och det var tungt som betong i benen. Men trägen vinner!! 12 stycken intervaller är väldigt tungt och speciellt när man är trött. Men vi klarade det och gick i mål med flaggan i topp :) Efter att ha slurkat en Gainomax var det dags för träningsmatch mot Skurus a-pojkar. Tyvärr blev det ingen spännande match utan vi vann med över 20 mål. Lite trist att a-pojkarna inte kunde behandla bollen. Men jag förstår dem. Har man inte passat med klister på bollen tidigare blir det knas. Förra veckan när vi mötte Hammarbys a-pojkar var det en betydligt tufare match. Dem var mycket starkade fysiskt och hade lite mer jävla anamma.

Efter att ha duschat fick jag,AC,Bodil och Ullis skjuts av Gippe till Östermalmstorg. Vi fick åka en stor vit minibuss ala SKVALP (med andra ord fick vi åka KTH-bil). Ullis och jag (yngst) fick såklart de sämsta platserna i bilen. Vi fick sitta i baksätet på bilsäten som var nerfällda. Mm. AC har tagit bild på det och jag lovar att försöka få upp en bild på galenskapen :) Haha!

När jag kom hem blev det snabb tacos och sedan hopp i säng. Somnade direkt och sov djupt till kl 5.30 i morse då klockan ringde. Idag är jag en ny Emma. Pigg! Piggelin, men lite snorig :)

Ha en bra dag! Det tänker jag ha!


Kommentarer
Postat av: Fröken Viktig

Fin blogg du har. Hoppas du får en bra dag.

2009-09-02 @ 08:19:06
URL: http://www.frokenviktig.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0