Lidingöloppet

Det här har varit en riktigt bra dag. Inte nog med att solen har skinit hela dagen, jag har dessutom gjort mycket. Precis så som det ska vara på lördagar:)

Träningen i Nacka gick galant. Stefan (Tumba) höll i träningen och det var en riktigt bra träning. Fartoch fläkt och endel nya övningar. Sådant gillar vi. Lite förnyelse förgyller, heltklart. Ett gympass efter handbollen och dagens träning var avbockad. Skönt.

Efter dusch begav vi oss till Forum Nacka. Jag hade siktet inställtpå en Ipod Touch. Min Ipod Nano krånglar när jag ska föra över musik till den. Typiskt. Jag var på Expert och Media Markt, men ingen hade. Jag fick gå till Teknik Magasinet för att få min lilla älskling :)


Ipod Touch, fodral och skydd för skärmen.

Vid 16.00 var jag och AC åter på ön. Marcus skulle nämligen springa Lidingöloppet och vi var inte självklart skulle vi vara där och ta emot hjälten. 3mil. Fatta 3 mil. Jag är mer för intervaller och hade garanterat kroknat efter dryga milen. Gah. Men Marcus tog sig igenom loppet med bravur!!


Hjälten!


Jag väntar vid Lidingöloppsmålet.


Oförskämt pigg efter 3 mil? Moha.

Direkt efter att ha tagit emot Marcus vid målet begav vi oss till en japansk restaurang för att äta. Alla var hungriga. Smakade väldigt gott.


Coolt place - gooott.


Två muppar. Haha.

Direkt efter maten åkte vi hem till AC för att fika. Vi mumsade i oss morotskakaoch tårta till gottkaffe. Inte kattskit inte :) Mums.

Kvällen kommer gå i filmens tecken. Jagf fick tre koder till hemsidan www.film2home.se där jag kan ladda ner tre filmer gratis. Antagligen blir det en film därifrån. Jipi. Där finns fler än 2500 filmer att ladda ner. Trevligt trevligt:)

Dagen is great.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0