Intervju

Efter jobbet ska jag och alla skurutvillingar träffa en reporter från "Mitt i" för intervju och fotografering. Kul att de tar upp tvillinghysterin haha. Får väl vara glad att media tar upp damhandboll överhuvudtaget. All medial uppmärksamhet är positiv.

Sedan blir det handboll och "kämpa-på-tills-du-inte-kan-röra-dig"-fys med Marius. Sådant gillar vi. Känner mig oförskämt pigg i kroppen faktiskt. Jag vet var krafterna kommer ifrån.

Igår sprang vi iallafall beeptest för hela Lidingös damlag (handboll). Tränaren samt flera utespelare är sådana jag spelat med tidigare när jag spelade i Lidingö. Dessutom var vårat u-lag på läktaren och klappade igång :) Heja heja. Är grymt imponerad av alla i laget. Vi ligger verkligen på en bra beepnivå om man tittar på snittet. Great. Fysen är otroligt viktig. Fuskar eller slarvar man med fysen kommer det garanterat slå tillbaka fortare än man hinner tänka. Elithandboll är tuff och ska man hålla hela säsongen gäller det att man inte legat på latsidan i somras. Kom ihåg det.

Sommarträningen ----> Säsongen



Förresten. Vårt u-lag vann över Lidingö och nu väntar DM-semi för deras del. Jag tror på guld för våra duktiga juniorer :) Vet inte vad gårdagens resultat slutade på, men vinst för de gröne blev det iallafall.


Kommentarer
Postat av: Ludmila

Håpas djet går bra med rompan .. :)

2009-09-09 @ 11:41:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0