Calas bra!



Bloggtävling ja!
Det var verkligen ett tag sedan. Ska försöka dra igång en bloggtävling snart tillsammans med Sussi på CALAS. Sussi gör otroligt fina smycken. Själv är jag stormförtjust i Sussis änglasmycken.

Klicka för att visa större bild...Klicka för att visa större bild...
De finns i flera olika varianter. Sådant gillar jag!

Så håll utkik för snart kanske det dyker upp en tävling här :)

Klicka för att visa större bild...
Varför inte gå in och klicka hem en fin ring i silver?

Klicka för att visa större bild...
Ett sådant här armband skulle jag kunna drömma om :)

Sitt inte där och slöa. Klicka in på CALAS nu och se om det är något som passar dig :)

HÄÄÄÄÄR!


Kommentarer
Postat av: Maria

Hej igen! Bilbos feberattacker börjar oftast också med att han haltar i bakbenet. Oftast är benet även svullet, varmt och ömmar. När han får feber ger jag honom en halv magnecyl två gr om dan tills febern är över. Den brukar bara vara i två dagar. Sen är han helt som vanligt. Och det är nog det som är ett kännetecken, att hunden är som vanligt o plötsligt får feber och lika fort som den kom, försvinner den igen. Just att ge magnecyl fick jag skäll av en vetrinär för. Så då gav jag honom receptbelagda Rimady ist. Men igår fick jag reda på av en annan vetrinär att de är farligt för njurarna så jag återgår till magnecyl. Febern kan säkert gå över av sig självt även utan värktabletter på vissa hundar. Men jag ger honom så att inte febern ska belasta njurarna.



Jag vet inte om blå stjärnan (borås) är bäst just. En del vetrinärer är inte bra enligt min åsikt. Men de har mer erfarenhet nu av sharpeifeber efter bilbo (har de sagt iaf:)) än vad de haft tidigare. Men om det är något du undrar över får du gärna höra av dig igen! Kanske jag kan hjälpa dig med lite av min erfarenhet:)



Sen just shar pei feber i sig är ju ingen fara, oftast går de över fort. Min uppfödare (chagalls)har hjälpt mig jättemycket! Vart kommer Ebba ifrån?



/Maria

2009-09-17 @ 12:38:43
URL: http://prinsessanafsalangen.blogspot.com/
Postat av: Maria

Bilbo hade inga febertoppar när han var liten (han är 5 nu), utan de har kommit på senare år. Vet inte alls hur många, mer än att de kommer oftare nu (denna sommaren har de kanske varit 4st). Och i samband med att han blir stressad, typ lämnad själv en lite stund mm. Han har blivit mycket mer känslig än vad han var förrut. Men förutom feberattckerna är han jättepigg nu!



vi tog blodvärden just för att han blev dålig i somras(kissade inne, tappade aptit o däremed vikt och drack jättemycket). Men sen vet jag inte om det är pga shar peifebern som han fick dåliga njurvärden eller något annat. Men de är bra nu och det är det viktigaste:) Men visst är det hemskt när ens lilla vovve inte mår bra!



Men så länge Ebba är som vanligt och mår bra så är det säkert ingen fara. Men ni kan ju ta blodprov om ni vill va på den säkra sidan. Men skulle hon ha dåliga njurar eller vara sjuk på nåt annat sätt så tror jag ni hade märkt det tydligt. Bilbo är en cool hund som inte visar när han har ont eller mår dåligt (typiskt shar pei tror jag:))men ja såg med en gång att nåt var galet. Sen tror jag många shar peier kan få febertoppar utan att det händer något mer.



Men hör bara av dig om det är något:)

Bara roligt om man kan hjälpa till! vet inte om ni bor nära borås, men skulle det va något kan jag rekommendera marie flöjtspång (tror hon är chefsvetrinär på blåstjärnan borås) hon är väl insatt i bilbo o shar pei nu o det är ju alltid tryggt med en vetrinär med erfarenhet. finns inte alltför många med det...



Och jag håller med dig, shar pei är verkligen en underbar ras:) riktigt charmiga och envisa :)



//Maria

2009-09-17 @ 15:21:14
URL: http://prinsessanafsalangen.blogspot.com/
Postat av: Sanna - saos.blogg.se

Hej hej! Nu är tävlingen du deltog i avgjord och den lyckliga vinnaren avslöjas här http://saos.blogg.se/2009/september/vinnarna-av-tavlingen.html !



Där kan du läsa mer, samt buda på en skugga i färgen petal vid intresse! Fler tävlingar kommer inom kort. Kram kram

2009-09-17 @ 17:06:56
URL: http://saos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0