Nekad vaccin

I dag tänkte jag vara effektiv och ta svininfluensavaccinet. Därför begav jag mig till Enebybergs vårdcentral på morgonen. Men när jag kom dit stod det "Det nya vaccinet är slut" på en stor lapp. Bara att vända på klacken med andra ord :( Men så tänkte jag vara lite smart och gå förbi Mörby Vårdcentral eftersom jag ändå hade vägarna förbi. I kassan på vårdcentralen möts jag dock av en snäsig kärring som säger att "här vaccineras bara riskgrupper". Jag hade tagit det bra om det inte vore för kärringens sätt att säga det på.



Hur som helst blir det inget vaccin för mig den här veckan. Dumt med tanke på att det är nu, under den träningslediga veckan, som jag hade kunnat ta lite feber utan att missa handboll/fyspass. Men vad ska man göra?

Orka orka orka.

Varför får endel, som  inte är riskgrupper, ta vaccinet på endel vårdcentraler? Jag blir helt förvirrad. Gah. Gah. Gah. Har inte heller tid att springa omkring i stan för att försöka få vaccinet. Ikväll är det nämligen tjejmiddag hos AC och vi har endel att förbereda.


Kommentarer
Postat av: L

Men vårdpersonal är ju en riskgrupp.

2009-11-27 @ 13:11:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0