Lite shopping och lite film

Igår blev det stan med syster. Vi möttes upp vid Humlegårdsgatan och besökte bla. affärerna Gåvan, Hans Mikael, Indiska och Koffert. Hans Mikael har en ljus och en mörk inredningsdel. Gissa vilken del Emma gillade mest? Japp, den ljusa delen. När man går in i deras butik vill man ha mycket. De har så mycket fint. Bland annat såg jag en lampfot i mässing för 1100:- Väldigt saftigt pris. Samtidigt skulle den passa perfekt i mitt vardagsrum, på mitt lilla runda sideboard. Gah.

Hur som helst blev det ett köp i julens tecken, nämligen en ljuslykta.


Den fanns i två olika storlekar. Jag tog den lite större.

Dessutom har hon som designat den gjort liknande ljuslyktor, men med tomtegubbar och julbockar. Jag gillade pepparkaksgubbarna eftersom resten av julsakerna oftast är röda. Sedan tycker jag dem var väldigt söta också.

På "Lilla soffbutiken" köpte jag dessutom ett vitt ljusfat från SIA. Det hade kostat 90kr, men var nu nedsatt 50%. Så 45kr fick jag betala. Ett jätte fint, lite mindre fat, med runda fötter på :)

Vid 17-tiden mötte jag upp M och vi åkte hemåt. Filmkvällen med "Änglar och demoner" blev åter igen framflyttad. Istället tittade vi på ungdomsserien "Kråkguldet". En jätte mysig serie som gick på TV när min mamma var yngre. Jag kan verkligen rekommendera den som film nu när det börjar närma sig jul. Serien utspelar sig nämligen i december med julspel, julmarknad och allt vad det innebär :)

Kråkguldet


Kommentarer
Postat av: Andréa

Sv: Fast den är guld-silvrig.. :)

2009-11-25 @ 08:43:54
URL: http://makeupartisten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0