Improvisationsteater

Gårdagens eftermiddag/kväll var verkligen sååå bra. AC och jag åkte in tidigare för att äta lite mat. Det blev middag på tacobar. Numera finns det en ännu större tacotallrik vilket passar perfekt för oss som äter lite mer ;) Vid 18 mötte vi upp M vid Åhléns City för att ta oss vidare till Odenplan där Improvisationsteatern skulle äga rum.


Min favoriträtt :)



När man kom fick alla en liten påse med några chokladbitar i som man skulle spara till föreställningen. Klockan 19 startade föreställningen och höll på till 21.30. Jag tror aldrig jag har skrattat så mycket. Herregud. Vred mig av skratt och jag rekommenderar verkligen. Ni måste gå och se den här föreställningen. Allt är improviserat av tre olika skådisar. Musiken är också improviserad. Det blir galet kul. De sjunger låtar som improviseras här och nu. Dem var sjukt duktiga och jag begriper inte hur man kan få den röda tråden genom hela föreställningen.

Efter föreställningen var det lite standup comedy. Men inga ståuppkomiker som man särskilt roliga...tyvärr. Dessutom känns det som att de aldrig skulle kunna bräcka improvisationsteatern. Därför var det inte alls många som skrattade. Mm.

Efter detta for vi hem till AC och fikade med ost och kex. Gott gott.

Det var en lång dag - jätte bra på många olika sätt.


Kommentarer
Postat av: Kristin

Hej! Ny tävling i min blogg där du kan vinna världens coolaste telefonen, designad som en hägklackad sko! Var med än gärna med och tävla, ingen blogg behövs.



Länk: http://liddie.blogg.se/2009/november/contest-6.html#comment



Kram

2009-11-29 @ 13:53:54
URL: http://liddie.blogg.se/
Postat av: Sockenvägens Söta

Mums säger jag bara, vilken toppendag detta verkar ha varit! Stor kam och jag hoppas du får en fin första decembervecka :-)

2009-12-01 @ 08:43:18
URL: http://lurans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0