Atschoo!

Det är onsdag redan. Jag är glad att förkylningen börjar ge med sig. Igår morse var första gången på en hel vecka som jag kände mig någonlunda pigg i kroppen och huvudet. Skön känsla. Verkar vara en långdragen förkylning som går. Hör dessutom oftare om personer som har svininfluensan. Endel ska man dock ta med en nypa salt. Det kan lika gärna vara en vanlig förkylning. Nu kostar det 300kr om man vill få svar på ifall det är svininfluensa man har. Vill man veta?

Nöff

Jag ska fortsätta fundera över om jag ska ta vaccinet eller ej.

Ikväll är det Mariusfys. Har kört tuff fys nu måndag,tisdag och det ska bli skönt när veckan avslutas lite lugnare. På lördag har vi faktiskt en riktigt viktig match mot Kärra (från Göteborg). De har visat riktigt bra form i årets elitserie och som nykomlingar har de verkligen överraskat. Tycker det är kul när nykomlingar kommer upp och överraskar. Men vi ska verkligen göra allt för att låta 2 poäng stanna i Nacka Bollhall :)

På lördagens match ska dessutom jinglarna invigas. Här kommer några exempel:



Nathalie Hagman - "Do you feel, like I feel, Nathalieeee, Nathalieee...." *klockren tycker jag*


Emma Henryson - (Radiosporten) "Tha tha tha tha tha MÅL" *riktig skön faktiskt*


Johanna Westberg - "I am the one and only....." *kaxigt - det gillar vi*


Även målvakterna har en jingel. Vi får e om det blir något mål för dem i årets elitserie. Min jingel tänkte jag vara lite hemlighetsfull med. För övrigt får ni komma och hejja på lördag klockan 15.00. Förhoppningsvis kommer hela lagets jinglar spelas upp. Vore otroligt kul om alla fick göra mål :) *hoppas*


Kommentarer
Postat av: AC

jinglar, inte junglar =) hehe...

2009-11-11 @ 09:50:40
URL: http://annacarinpetersson.blogg.se/
Postat av: Sockenvägens Söta

Åhh vad du är bra på att gissa!!! Hålelr tummarna att de finns i den färg jag vill ha bara... :-) Och burken ahr jag köpt här http://www.hjartansfrojd.nu/butik/



å så får du altl ta å avslöja din jingel för oss som inte kan se dig/er live!



Kram!

2009-11-11 @ 10:34:10
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Per

Ser fram emot att höra både din och AC:s låt på lördag! Ska tjuvträna texterna så jag kan sjunga med! Du har inte ändrat väl?!



Kram/Per

2009-11-12 @ 23:39:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0