Adventsfika, innebandy och fotboll.

Om lördagen var bra, kan jag meddela att söndagen var i samma klass :) Att starta en dag med sovmorgon är  i n t e  överskattat. Det ger än verkligen kraft för hela dagen. 1:a advent dessutom.

Klockan 13 var vi hos päronen och hade adventsmys. Jätte trevligt. Ebba var i sitt esse. Sprang omkring och lekte, sötnosen. Det blev först och främst smörgåstårta innan det var fika med glögg,saffransbullar, pepparkakor och chokladtårta. Kan meddela att vi sedan rullade iväg mot Liljeholmen :)


Säg inte att det är äckligt. :)

Två matcher med facit: 1 vinst, 1 förlust! Alltid kul att titta på match :D M gjorde två snygga mål - en högt i klykan och en lågt :) Great.

Tror ingen av er hade lyckats undkomma snacket om den stora  matchen mellan Barcelona och Real Madrid? 19.00 var det matchstart och egentligen hade vi tänkt hoppa den matchen. Men i sista sekund blev vi hembjudna till P. Mycket trevligt. Vi åt Farsta Strans macka (som sallad i pizzabröd) och såg Zzzlatan göra ett grymt viktigt 1-0 mål efter att ha kommit in efter drygt halva matchen. Hur skönt är inte det?

Klockan 22 var det natti natti efter en helg fullspäckad med trevliga händelser...


Kommentarer
Postat av: Anna-Carin

gjorde han mål i krykan :) hehe...

2009-11-30 @ 10:38:22
URL: http://annacarinpetersson.blogg.se/
Postat av: Emelie

Ja, hos dig jag såg boken första gången :P Blev sugen redan då.

Verkligen en fin bok :)

Kram

2009-11-30 @ 18:08:10
URL: http://mymitire.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0