Pluttens annons

Som jag skrev tidigare idag hade annonsen på "hittad undulat" kommit in i alla Mitt i tidningar.



Jag hade faktiskt inga förväntningar alls. Men jag har blivit glatt överraskad.

Imorse ringde en finsk kvinna och sa att hon kunde ta hand om undulaten ifall ägaren inte ringde eller att jag inte kunde ta hand om honom. Samtalet bröts innan jag hann fråga lite väsentliga saker och eftersom numret var dolt kunde jag inte ringa upp.......

Mitt på dagen ringde en 11-årig tjej och trodde att undulaten var hennes. Hennes undulat försvann i januari 2009, från Bagarmossen. Jag förstod ganska snart att det inte var hennes undulat jag hade hittat. Tjejen visade även en bild via en internetsida och där såg jag att det inte var Plutten. Tyvärr.

På eftermiddagen fick jag ett sms från en "jonas" som skrev att han kunde tänka sig att ta hand om fågeln ifall jag inte kunde hitta ägaren. Vet egentligen inte mer än att han vill ta hand om undulaten. Fler undulater?

För Ac och mig känns det viktigt att Plutten har möjlighet att flyga fritt några timmar per dag. Han behöver det. Det märker vi.

När jag var på gymmet ringde den finska kvinnan igen. Nu hann vi prata mer och hon berättade bla. att hon hade fler undulater. Hon verkade en sann djurvän. Jag sa att jag skulle höra av mig om några dagar. Än har säkert alla inte läst tidningen.

AC och jag har mer och mer insett att Plutten kanske behöver ett annat hem än det vi har.
Varför?
Jo, under säsongen kommer jag inte vara hemma förrän 20-tiden på kvällarna. När det är vinter betyder det att Plutten får sitta i bur hela dagen. Alldeles förlänge enligt mig. Dessutom är det mörkt på vintern och Plutten kommer aldrig få komma ut och flyga då det är ljust i lägenheten.

Jag är såå glad att flera hört av sig. Jag blir glad när jag märker att det finns många djurvänner i detta avlånga land.

Snälla läsare. Vad skulle ni gjort? Jag behöver lite tankar från er!!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Skönt att det är några som hört av sig och kan ta hand om han om inte ägaren hör av sig =) är ju snällt!

2009-05-12 @ 19:38:11
URL: http://mymitire.blogg.se/
Postat av: Anna-Carin

öppna inga mail med vykort från hallmark. Kan du packa ner shrek-filmen så jag kan låna ut den till Anete i morgon?? Glöm inte det.....

2009-05-12 @ 19:45:04
URL: http://annacarinpetersson.blogg.se/
Postat av: Karin

Jag har fullt förtroende för att du/ni kommer att göra vad som är bäst för pippiluren..Borde finnas fler som er...kram

2009-05-12 @ 22:20:08
URL: http://lightelegance.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0