Plutten

Jag är hemma nu men ska snart bege mig till mamma och pappa för en god middag och trevlig kväll. Plutten kvittrar och busvisslar när man kommer hem från jobbet. Man känner mig minst sagt välkommen. Eftersom det är ett helsike att få in honom i buren har jag valt att inte ta ut honom. Jag ska ju strax bege mig. Det är en lite arg Plutt nu. Han vill ut och envisas med att hacka på gallret.



Direkt efter jobbet slank jag in på Zoobutiken i Mörby Centrum. Jag köpte fröstänger till Gonzo och Plutten. Ebba fick ett tuggben såklart. Ingen svartsjuka får förekomma ikväll *blink* Sedan köpte jag "sandpapprade" pinnar som Plutten ska få ha i sin bur. Bra för klorna - så att de slipas.

Nä dags att bege sig - Plutten vill ut =)

Kommentarer
Postat av: Emelie

Såklart man inte vill sitta inne om man kan vara ute tycker ju han! ;P



Isildur har börjat sova i sin holk föresten :D har gjort det i över en vecka nu!

vilket även resulterat i hans nya lek, "gömma-sig-för-matte-hundra-gånger-innan-hon-tröttnar-och-Isildur bestämmer-sig-för-att-vara-snäll-o-komma-ut" haha

Hur går det för Gonzo med holken? brukar han också jävlas och springa in hundra gånger tills han tröttnar? Riktig tittut lek.



Kram!

2009-05-08 @ 18:04:32
URL: http://mymitire.blogg.se/
Postat av: Karin

Naaw...kikade in för att se hur det går för er...Verkar som att du får bli matte...och du verkar vara mer än kapabel...)) kram på er...

2009-05-10 @ 00:15:35
URL: http://lightelegance.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0