Hemma

Hemma från landet. Har varit en bra helg. Tänk vad mycket en extra dag kan göra. Är just nu hos syster och tittar på handboll på TV. Hammarby och Alingsås möts i en avgörande match för vem som kommer till finalen i Globen. Just nu ser det mörkt ut för Hammarby - men de har vänt det förrut. Jag undrar varför Alingsåspubliken buar när Pihlfalk får bollen (?)

Efter matchen ska jag ta mig hemåt. Måste hämta ut mitt paket från Alvas Hus. Jipi. Ska bli kul att packa upp varorna. Bilder kommer.

Nu är Plutten här hos syster. Hn sköter sig alldeles utmärkt, men jag börjar bli lite orolig över att ingen vill kännas vid honom. Det var faktiskt i onsdag som han kom till oss. Vi har hört av oss till polisen, internetsidor, blocket, tidningen Mitt i. Vad mer ska vi göra? Vi har till och med bett bloggläsare skriva om den lilla parveln. Hu. Kan inte bara någon ringa.


Sedan måste jag naturligtvis visa bilden på en hårt arbetande Emma :) Me. Tunga grenar fram och tillbaka, fram och tillbaka. Men så blev det fint också :)


Kommentarer
Postat av: Åsa

Det funderade vi också på, kan det ha nåt att göra med tandskyddet? Men det var ju å andra sidan Alingsås som gjorde bort sig där... Men det var nåt åt det hållet vi kom fram till i alla fall.

2009-05-03 @ 17:26:34
URL: http://asalinnea.blogg.se/
Postat av: Åsa

Det hände i två matcher tidigare, alltså när Hammarby spelade på bortaplan senast. Pihlfalk får en smäll och lägger sig ned på golvet, tar ut sitt tandskydd och lägger det breve sig. Då går en Alingsåsspelare och plockar upp det och lägger det under deras bänk. Lite senare kastar någon på bänken upp skyddet på läktaren. Skyddet hamnar hos några killar som lämnar tillbaka skyddet till Pihlfalk efter matchen. Efteråt förnekar Alingsås-spelaren att han gjort något men SVTs bilder säger annat...

Men varför dom skulle bua åt honom vet jag ej, kanske att de fortfarande är övertygade att Alingsåsspelaren inte gjorde det..?

2009-05-03 @ 21:17:40
URL: http://asalinnea.blogg.se/
Postat av: Martin

Buandet har inget med tandskyddet att göra, utan bottnar i att Pilfalk i en tidigare match låg och åmade sig och tog sig för huvudet när Alingsås gick till kontring. Domarna gick på det och blåste av, och i samma sekund spelet stoppades reste sig Pilfalk och gick hem till försvar igen.



En kvart senare samma sak, han låg fullkomligt döende och fick behandling. Reste sig därefter upp och gick hem och spelade försvar.



Därav buandet, hans taffliga försök att verka skadad.

2009-05-04 @ 02:45:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0