Dubbla känslor

Jag ringde till den finska kvinnan och vi åkte till Tensta för att träffa henne. Hon var hur trevlig som helst och vi följde med henne upp till lägenheten där hon hade sina två undulater. Hon hade en vit hona som hette Snövit och en grön hane som hette Mårtensson. De hade rena rama paradiset hos henne. En jätte stor bur med mat/vatten/fröstång/gurka/färska blommor/färska blad/värmelampa och en massa pinnar i olika storlekar. Plutten kommer garanterat ha det kanon där.

Plutten var till en början ganska blyg men tillslut lyckades vi locka in honom i buren tillsammans med de andra undulaterna. Först blev det lite kiv mellan Mårtensson och Plutten men det var mest för att visa hiarkin i buren, för sedan gick det galant. Jag är hur lycklig som helst. Det kunde inte bli bättre helt enkelt.


Sista bilden på Plutten innan det bar iväg.
Men vi har bytt telefonnummer och mailadress med Pluttens nya ägare, så att vi kan hålla kontakten. Det känns verkligen hur bra som helst.


Visst ser det mysigt ut? Pool längst ner i buren också.

Hon kommer låta honom flyga utanför buren. Vi berättade att han gillade och var i behov av det. Hon verkar toppen, verkligen!!! Det här var det bästa som kunde hända just nu!

Pussa på Plutten ♥


Kommentarer
Postat av: Emelie

Låter ju riktigt bra ju! Skönt att han fick komma till henne =)

2009-05-17 @ 20:14:08
URL: http://mymitire.blogg.se/
Postat av: Karin

Sorgligt men ändå lyckligt...))kram

2009-05-18 @ 07:48:03
URL: http://lightelegance.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vad ledsamt och lämna bort ett djur man haft sådär ett tag.. men ändå så fick han ju ett så bra hem och det är ju huvudsaken :D

2009-05-19 @ 14:36:58
URL: http://sandrajjj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0