Äntligen - ny människa

Jag känner mig som en annan människa. Jag har varit ute med syster och sprungit långdistans. Hur skönt som helst. Låg puls i 55 minuter. Sol och lite ljumna vindar. Svetten lackade, men det var otroligt skönt.

Nu är jag hemma hos syster. Hon håller på att dona ihop en smoothi ute i köket.

Vi tittar på Färjan. Andra gången för min del. Sjukt vad det finns för papetiska människor. Herregud, endel växer inte upp. Eller är det möjligtvis alkoholen som gör människor helt sjuka? Gah. Är det konstigt att en tjej per resa blir våldtagen?

Nä, nu ska jag fortsätta titta på detta underbara program :)


Kommentarer
Postat av: Ulrika

Toppen, Gud så skönt att höra:) Nu är jag i alla fall lättad. De brukar faktiskt slåss till en av hannarna dör och ibland, inte allt för sällan dör honan också av stress. Ja, är vi inte otroliga vi levende varelser. Allt för att föra våra gener vidare.

2009-05-25 @ 20:56:40
URL: http://bokstaverat.blogspot.com
Postat av: mia

de låter kul. Ne en vecka vill man max vila. Tycker inte heller om att inte träna. det känns som hela kroppen förmultnar. vi sprang en mil idag, de va riktigt skönt i detta väder=)

Jadu, spårvägens trupp är inte riktigt fastställda ännu, så jag vet inte hur många som kommer bli eventuella nyförvärv, eller vilka som stannar för den delen. Men jag hoppas man får reda på det innan man ger sig ut i sommarträningen. Så man vet exakt vilka som är i ens lag efter sommaren liksom. =)

hur går det med högerkant delen för skurus del?

2009-05-25 @ 21:08:21
URL: http://egooo10.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0