Wåfflornas dag

Vilken trevlig kväll det blev - hur ofta händer det att man kan bjuda hem bästa vännerna på våffelfest en onsdag? Inte ofta. Men jag tror man uppskattar sådana här handbollslediga kvällar mer när de inte sker så ofta. Jag ♥ att spela handboll på kvällarna...avkopplande och med vårt härliga gäng kan det inte bli tråkigt.



Hur som helst var det riktigt mumsigt och trevlig ikväll.  Vi brassade våfflor som bara den. För min del ska det vara hallonsylt. Godast. Massa prat, tv och våfflor - me like.


Glada i våfflor.


Jag och C älskar våfflor.

Denna onsdag förgylldes naturligtvis med Det okända. Det finns spöken. ;) Eller vad säger ni? Har ni varit med om något övernaturligt? Vore kul att veta eftersom jag själv aldrig varit med om det.

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Åh vad jag blev sugen på våfflor. Det är säkert ett par år sen det slank ned en våffla. Hur kan de bara ha försvunnit ur mitt liv? Jovvist nu när jag tänker efter på att gå och göra en smet så minns jag. Mitt våffeljärn är trasigt. Ska köpa ett nytt i morgon dag! Jätte jätte söta sniglar :) Man blir rätt glad av att se dem. Hämtar de duniga i morgon. Men det blir en tung dag. 47 mil en väg. Längtar som tusan att lukta på dem:)

2009-03-25 @ 22:49:36
URL: http://bokstaverat.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0