TV - som vanligt.

Det okända-kvällen is going strong. Ikväll var det riktigt intressant, trots att kvällens medium inte är en av  mina favoriter. Tänk om man själv skulle råkaut för något övernaturligt. Hjälp. Inget jag vill kan jag säga.

Kvällens träning blev lite annorlunda. Jag är lite bitter över att vi inte fick spela fotboll. Grr. De pratar om skaderisk, men att slänga sig in i ett genombrottsläge skulle iallafall jag klassa mycket högre vad gäller skador. Grr. Näå, jag förstår tränarnas tankar. Men fotboll är väldigt kul. Vi gamlingar vinner alltid :)

Jag vill tipsa er om en jätte fin hemsida där Ida virkar en massa fina djur. Kika in här. Hon säljer och tar emot beställningar. Jag har själv beställt tre små sniglar med grönt, rosa och blått skal. Dem ska få vandra omkring på mitt avlastningsbord eller på min skänk i sovrummet.

Amigurumi 2 - DSCN7736663.jpg

Jag tycker dem är jätte söta och jag får lust att lära mig virka sådana också. Man kan ju faktiskt virka en massa olika figurer. Tror dock inte att jag har tid till att virka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0