Vatten - stan är full av vatten *tralllatrall*

Himmel öppna dig!
Vad är det som händer där uppe i himmelen? Håller änglar och gudar på att gråta ihjäl sig? *flum flum* Det har regnat som bara den. Tre gånger har himlen öppnat sig och det har verkligen öst ner. Som tur är har det slutat ösregna nu, lagom tills jag ska gå hem. Men jag har faktiskt paraply om det duggar.



Kvällens aktivitet ligger fortfarande i något mellanläge. Att titta på fotboll i regn är ingen höjdare, samtidigt som jag naturligtvis vill se om KASAM kan trycka dit Vasastan :) Jag är otroligt trött idag och en filmkväll vore inte helt fel heller. Vad jobbigt det blev helt plötsligt. Mmm. Det ända som verkligen är bokat är ett långdistanspass. Det seplar ingen roll om himmelen öppnar sig - löpningen ska utföras - that´s it. Regn har väl ingen kolavippat av?

Just nu är det mest handbollssnack här i bloggen. "Tyvärr" blir det nog detsamma i helgen. Men jag ska även försöka visa er lite inredningsbilden. Sounds good? Goodie goodie :)


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Haha! Tur att nån tror på mig ;)

Vettefan om jag är så sugen på att ställa upp i löpet när det SPÖREGNAR såhär. Ska visst göra det typ hela helgen. Åhhhh vill bara iväg nuuuu!

Regn regn regn!

2009-06-12 @ 15:33:36
URL: http://triquetra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0