Eken cup dag 1

Jag är trött. Dagen har spenderats på Eken cup (handboll på gräs) på Gubbängen. Om jag tar det från början samlades vi 8.30 vid Skurutältet. Moln på himmelen men helt okej väder. Vi spelade vår första match mot Vallentuna. Vinst med 36-7. Tror inte jag behöver säga mera. Vi gjorde som vi ville. Den här matchen var planen riktigt bra. Man kunde till och med ha klister och bollarna gick att fånga normalt :)


En torr Emma - ett litet tag till iaf



Egentligen skulle vi mött Tyresö vid 12-tiden men eftersom de dragit sig ur blev det att titta på lite andra matcher samt värma dig i Gubbängshallen. Precis innan vi skulle samlas för vår match mot Gustavsberg började det regna. Vägar och planer blev mer och mer lera. Gah. Sista matchen mot Gustavsberg lyckades vi vinna med det var väl inte direkt något skönspel. Endel vurpor fanns att bjuda på. Riktigt kul var det iallafall.


AC, jag och Gippe. Tack vare ett liggunderlägg höll vi oss lite torrare iaf.


Elof, Ullis och Karin. :)


Trötta - jag och AC



Glad Ullis

Imorgon är det kvartsfinal kl 10.10. Ska bli riktigt kul. Vet dock inte vilka vi möter. Men det spelar inte så stor roll. Nu när jag kom hem har jag kört två tvättar och tvättat knäskydd, matchkläder och tjocktröjor/byxor. Skönt. Har syster här och vi myser framför TVn och ska titta på film lite senare.

Ha det bäst - det ska jag ha!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Grattis till vinsten och hoppas det går bra imon =)

2009-06-13 @ 22:18:44
URL: http://mymitire.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0