Dålig uppdatering

Godkväll. Sorry för den usla uppdateringen. Har inte haft någon som helst tillgång till dator idag eftersom jag varit på annan plats och hållt i förflyttningsutbildning med en arpetsterapeut. Jag är ganska slut efter en sådan dag. Phu. Nu är det bara en utbildningsdag kvar (torsdag). Det kommer vara så skönt när det är överstökat. Då är nämligen fystesterna också över och jag kan blicka framåt mot semestern. :)

Kvällens handbollsträning var som sagt vigt åt endel tester. Idag var det dock lugnt eftersom det bara var spänst och snabbhetstester. Vet inte om jag är nöjd eftersom vi gjorde testerna på lite annorlunda sätt jämfört med tidigare gånger. Eftersom det bara var två tester hann vi spela riktigt mycket handboll. Super kul! Blev inriktning på försvarsträning. Intensitet och aggresivitet. Såg riktigt bra ut tycker jag!! Jocke är riktigt bra på försvarsspel och det kommer bli kanoners nästa säsong :) Några käftsmällar blev det (dock ej med flit) men det är sådant som händer.


Jag älskar mitt lag :) hihi!

Idag blev jag trött i benen efter Jockes intensiva försvarsträning. Fötterna smattrade på som trummpinnar. Gah. Snart kommer syster och jag ska bjuda på middag. Gotti.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0