Trampbåt, fotboll och filmkväll

Lördagen var så bra. Startade dagen med en äggfrukost :) Med tanke på vädergudarna hade vi inget bestämt. Men vädret var helt okej så vi bestämde oss för att åka oss till Djurgården. På Djurgårdens sjöcafé kan man hyra kajaker, trambåtar, kanoter, inlines etc. Perfekt om man vill aktivera sig lite. Vi valde trampbåt och begav oss ut i farvattnet :) Trambåten var som en tegelsten. Snabbt gick det inte. Men det var mysigt att trampa omkring. Vi gick till och med i land och fikade. Haha. AC var skeptisk till att bara lämna trambåten otöjd, men det gick galant :) hehe.


Jag och AC i trampbåten på Djurgården


Två förvirrade kineser som hade tagit två kanotpaddlar iställetm för åror. Herregud. De åkte bara runt i cirklar på vattnet. Tycker faktiskt riktigt synd om dem. Vi hann gå i land, fika och trampa tillbaka....och ändå var vi före dem.

Eftersom vi hade planerat in fotbollsmatchen BP-Kalmarkl 16.00 blev det "kalabalik" (nästan) när vi skulle hinna. Vi trampade som dårar, men snabbt gick det inte. Benträning - check.

Andra halvlek av BP-Kalmar hann vi iallafall se. 1-2 till Kalmar och vi såg alla Kalmars mål :)
Tycker synd om BP eftersom de ledde med 1-0.

Kvällen spenderades med filmkväll. Såg filmen "Marley och jag". Fy vad sorglig den var. Men rolig också. Hua. Kan rekommendera den som film, men alltid jobbigt med sorgliga scener.

Handlar om den bångstyrige hunden Marley och hans familj. Händelserik film.

Det var en fullspäckad, rolig och trevliglördag. Kan inte begära mera.
Ajöken!




Kommentarer
Postat av: Stygga Vargen

Mm.. full rulle å många skratt i vanlig ordning .. :)

2009-07-26 @ 14:13:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0