Middag ala G

Tjolahopp! Precis hemkommen från Gippe. Hon bjöd på middag och fika direkt efter träningen. Suveränt :) Riktigt gott måste jag säga. Vi fixade ihop kyckling och pasta. Såsen var väldigt god, men hur kunde den smaka kantarell (?) Vi kanske är mästerkockar? Kantarellsås utan kantareller - b e l i e v e    m e  :) mohaa!!! Dessutom blev det fika med minisemlor efter maten. Yummi! Semlor är jag verkligen svag för (har jag märkt). Pricken över i:t var filmen Råttatoui. Hur söt är inte den där råttan? Jag ♥ honom.


Gippes gudomligt goda semlor.

Annars gick träningen galant. Blev dock lite suprised när en Pihlen var med på träningen. Hon har tidigare varit med som målvaktstränare, men idag var det andra bud.Eftersom Bodils knä inte vill vara med för tillfället måste vi kalla in en andra målvakt tillsammans med Sara. För att inte ha spelat boll på väldigt länge såg det grymt bra ut. Verkligen. Imponerad. Men handbollsrörelserna sitter väl i ryggmärgen efter 26 år i elitserien? hehe!

Ska avsluta inlägget med två bilder på mina hjärta.



Godnatt!


Kommentarer
Postat av: attis

Hej, såg att du skrivit i min tävlingsblogg. Har helt missat det. Förlåt. Du undrade om jag hade en vanlig blogg oxå. Ja det har jag . Adressen till den är http://attisblogg.blogg.se

Kram

attis

2009-01-29 @ 22:11:20
URL: http://attisblogg.se
Postat av: Robin ^^

Hej!

Nu har jag startat en Valentine's day tävling i min blogg där du har chansen att vinna två olika små, gulliga paket :)



Var gärna med du också :D



http://bexiii.blogg.se/2009/january/tavling-vinn-ett-valentines-day-paket.html

2009-01-29 @ 22:40:33
URL: http://bexiii.blogg.se/
Postat av: ulrika

Du har händelsevis inte någon aning om en SUPER SERIÖS uppfödare av jacos.Inte så långt mer söder än st-holm. Har läst om så många som köpt mer eller mindre misskötta Jaco ungar.

2009-01-29 @ 23:30:17
URL: http://bokstaverat.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0