Firande <3

Det gick bra att dela ut matchenslirare i Nacka Bollhall. Skuru mötte Eslöv och hade inga som helst problem att vinna matchen. Ullis fick pris som matchenslirare. Det fanns andra som var duktiga såklart. Natti och Emelie kämpade på bra hela matchen. I Eslöv var det desto svårare att plocka ut en lirare.

Efteråt åkte vi till Blomsterlandet i Nacka. Jag köpte två blommor och ett paket blandade tulpaner.


Kommer faktiskt inte ihåg vad blomman hette, men det kommer att komma vita blommor..


Det blev en knippe tulpaner också...

Nu är vi hos mormor och morfar - mormor ska såklart firas. Vi har ätit gott, Ebba och Gonzo lever rövare. Det är som det ska vara med andra ord :) Mormor fick en sodastream av AC och mig. Jätte praktiskt. Jag funderar på att också köpa en sådan. Det är ju perfekt, eftersom man slipper kånka hem flera liter läsk om man ska ha folk hemma. Egentligen är jag ingen som dricker läsk (gör det nästan aldrig) men man kan faktiskt bara göra bubbelvatten. Det är det godaste nästan.

Pappa tog foton på Skuru vs Eslöv, men raderade dem. Så vill ni eventuellt hitta några bilder får ni nästan kika in på Skurus hemsida. Om de lägger upp bilderna vill säga.

Glädjande är iallafall att juniorerna går vidare till Finalsteget. Grattis! Sedan får vi se var finalsteget går. Man kan ju alltid hoppas på att det går i Stockholmsområdet.

Tjing tjing!

Kommentarer
Postat av: Stina-Hemma på Landet

Härligt med blommor.:-) Det blir man glad av.:-)



Kram Stina

2009-01-11 @ 16:59:21
URL: http://hemmapalandet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0