Bio - "9"

Det blev bio igår efter tester och alternativt gym i 1h. 20.10 möttes vi upp utanför Sergeloch bokade biljetter till filmen "9". Filmen om trasdockorna. Eftersom jag och Ac kom direkt från träning blev det Kungshallarna och libanesisk mat. Älskar hommos. Mätta och belåtna såg vi sedan filmen. Det var en animerad film som egentligen var ganska "våldsam" för att handla om trasdockor ;)



När den lilla trasdockan 9 kommer till liv, vaknar han upp i en post-apokalyptisk värld. Han lyckas hitta sina gelikar, som gömmer sig från fruktansvärda maskiner som hotar dem. 9 övertalar till slut de övriga om att de för att överleva måste ta reda på varför maskinerna vill förgöra dem, istället för att fortsätta att leva undangömda och i rädsla.

SF Bio: 9
Filmen får en 3+ av mig. Det första intrycket var att trasdockorna var riktigt söta. Åh vad söta. Filmen är 1h 19min lång vilket egentligen är en ganska lagom lång film. Man får mycket spänning och specialeffekter i filmen. Relativt våldsam för att handla om trasdockor men spännande :D

Extra plus för trasdockorna som var tvillingar ;) Huuur söta som helst.


Haha. Vem är nu den lilla pojken?


AC är kääääär :)


Mina polare :)

Det var en bra kväll, men idag är jag förbaskat trött. Tur att det är helg :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0