Glädjande

Tror ni jag blev glad då jag såg att jag får sova ut till klockan 8.30 på lördag trots att det är morgonträning? Jipi. Täningen börjar kl 10.30, så egentligen vet jag inte om man kan kalla det morgonträning. Mer förmiddagsträning kanske (?)

Zzz..........

Kommentarer
Postat av: Alexandra

japp. det va den hon sa att jag skulle göra.

De gjorde ingen rtg. Men vred o så mcyket på mig. Men men. Det går över iaf. Inget superfarligt iaf. Men synd att sjuka sig sista dagarna :(

2009-08-26 @ 14:15:46
URL: http://triquetra.blogg.se/
Postat av: T

Tack för ditt svar Emma, Jag bor i Skärholmen. Har väldigt dålig syn, minus fyra på ena ögat. Så man kan säga att jag nästan är blind, jag har velat göra en laser operation väldigt länge, men eftersom jag e 21 så kommer nog min syn att förändr

2009-08-26 @ 20:51:38
URL: http://tottoninas.blogg.se/
Postat av: T

..så kommer min syn att föändras. (råkade skicka inlägget omedvetet, om du undrar varför du får två inlägg.)



Iallfall efter hur länge läkte ögonen, och du kunde börja leva som vanligt? Antar att man inte får använda smink eller sånt heller runt ögonen?



Jag va på en undersökning hos doktor Lenis, och kände mig trygg där, men eftersom denna metod är rätt så ny i sverige,det är bara novalius ögonklinik som använder sig av den, blev jag lite fundersam över varför dem andra ögonklinikerna inte har samma metod?

Vet du varför?

Tack för hjälpen

Ha en fin kväll

Kram

2009-08-26 @ 20:55:42
URL: http://tottoninas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0