Bullfest

Det är redan torsdag och jag tycker den här veckan har rullat på fort. Känns skönt. Igår blev träningen inställd :( Jag som hade tänkt spela handboll fick istället pumpa på gymmet en timme. Phu. Det positiva var att AC och jag planerade in en bakning av kanelbullar. Mums. Vi bakade en halv sats och dem blev faktiskt riktigt goda. J kom vid 20.30 och det blev bullfest till Sveriges match mot Finland. 1-0 till Sverige var väl ingen höjdare, men vinst är alltid en vinst.


Endel ingredienser behövs....

Idag ska jag till ett annat boende och arbeta. Det ligger fortfarande i Danderyd, och jag ska vara där kl 8. Sovmorgon alltså. Jag förstår inte att 45 min sömn kan vara sådan stor skillnad. Natt och dag, pigg och trött.

Ikväll står löpning och gym på schemat. Hoppas verkligen att jag kan köra det idag. Halsontet är betydligt bättre, men har övergått till snorighet i ena näsborren :) Har hört att det inte är farligt att träna när man är snorig. Stämmer det?

Efter att ha tränat måste jag hem och packa inför helgens träningsläger i Katrineholm. Hårdförläggning svider. Känner redan nu hur kroppen kommer kännas efter helgen. Aj. Men men, man har ju varit med förr :) Bara att bita i det sura äpplet. Smarr!

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Isildur har börjat vänja sig lite, i början sprang han allt han kunde för att komma undan haha.

Men nu är han så duktig =) lyfter på vingarna och allt så man kan trä på honom. Han gillar inte att få den över huvudet direkt, han gillar inte sånt. Men det går framåt hela tiden =) vill inte klippa honom iomed hans plockperiod, jag vet ju inte vad som triggade det =/

Plus att det känns säkrare att bara kunna snappa åt honom om det skulle komma något hemskt :P djur eller något.

Mysigt o ta med gonzo på promenad, skoj att han är duktig, är du inte rädd att han ska få för sig något och så är ebba där?

Vet att mormors hund + katt gärna skulle käkat upp isildur, så jag får låsa in dom i huset när jag tar ut honom haha.



Gott med kanelbullar =) söta burkar du hade, mjöl & sockerburkar eller?

Hoppas du kryar på dig!

Kram!

2009-08-13 @ 10:17:16
URL: http://mymitire.blogg.se/
Postat av: Zlatan

Hej tjejer, ledsen att jag inte spelade men det är lättare att äta bullar när det inte är så underhållande .. Mvh, Zlatan The Big Horse :)

2009-08-13 @ 18:11:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0